sobota 25. marca 2017

Zabíjačkový guláš v bochníku

125 g bravcoveho pliecka, 120g bravcoveho srdca, 120 g bravcovych obliciek, 100 g bravcovej masti, 200 g cibule, 40 g paradajkoveho pretlaku, mletu cervenu papriku, sol, cersnak, mlete cierne korenie, 40 g hladkej muky, vodu, okruhly chlieb
Umyte a osusene maso pokrajame na kocky. Ocistene oblicky rozrezeme po dlzke, vyrezeme kanaliky a pokrajame na hrubsie rezance, takisto ocisetene srdce pokrajame na hrubsie rezance. Na masti oprazime pokrajanu cibulku, pridame pokrajane maso a vnutornosti. Potom kratko oprazime, zaprasime mukou, pridame papriku a rajcinovy pretlak. Cele to zalejeme horucou vodou, osolime, okorenime a udusime na miernom ohni do makka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára